

India InsurTech Association 3rd Annual Event Agenda

Theme - Pathways to Inclusive Insurance: A Vision for 2047** Wednesday, November 20th, 2024

Venue - Jio World Convention Centre, Bandra Kurla Complex, Mumbai

Dear Attendee,

We are looking forward to welcoming you to Mumbai on Wednesday, November 20th, 2024. To provide you with a preview of what we have planned, a tentative agenda of activities is provided here.

Please contact us at shobha@indiainsurtech.com for any questions.

Thanks, Team IIA

Main Stage and Track Stages

Location: Ballroom 1 and Ballroom 2, Jio World Convention Centre

Emcee for the day: Nilanjan Roy, ExCo Member, IIA and SVP, ManipalCigna Health Insurance

Time	Agenda
08:00 AM - 09:00 AM IST	Breakfast
60 mins	
09:00 AM - 09:50 AM IST	Registration & Networking
50 mins	
9:50 AM - 10:05 AM IST	Welcome and Introductory Remarks
15 mins	Speaker: Prerak Sethi, Co-Founder, India InsurTech Association and Co-Founder, RIA Insurance
10:05 AM - 10:40 AM IST	Panel Discussion

^{**} Registration is mandatory.

35 mins	Topic: Climate-Resilient Insurance Solutions Speaker:
	 Gopalan Srinivasan CEO, Reinsurance Company CEO, General Insurance Company CEO, InsurTech Company
	Moderator : Vivek Mandhata, Managing Director & Partner, ,Boston Consulting Group (BCG)
10:40 AM - 11:00 AM IST	Keynote Speech
20 mins	Speaker: Shri K. Rajaraman, Chairperson, International Financial Services Centres Authority (IFSCA)
11:00 AM - 11:05 AM IST	IIA BCG Report Launch
05 mins	Inaugurated by: Shri K. Rajaraman, Chairperson, International Financial Services Centres Authority (IFSCA)
	On Stage:
	 Dr. Arvind Virmani, Hon'ble Member (Minister of State rank), NITI Aayog Vivek Mandhata, Managing Director & Partner, Boston Consulting Group (BCG) Sunil Padasala, Chief Innovation and Strategy Officer, Assurekit Technologies Subhajit Mandal, Co-Founder, India InsurTech Association and Co-Founder, Cyber Sierra
11:05 AM - 11:40 AM IST	Panel Discussion:
35 mins	Topic : The role of technology and data to support the BIMA Trinity (Bima Sugam, BIMA Vistaar, Bima Vaahaks)
	Speakers:
	 Ms. Girija Subramanian, Chairman-cum-Managing Director, The New India Assurance Co. Ltd. Neelesh Garg, MD & CEO, Tata AIG General Insurance Company Limited Sarbvir Singh, CEO and Co-Founder, Policybazaar.com
11:40 PM - 12:15 PM IST	Panel Discussion
35 mins	Topic: Insurance and Lending Eco-Systems
	Speakers:
	 Rakesh Kaul, CBO, SBI General Insurance Company Gaurav Mittal, Chief Operating Officer, Shivalik Small Finance Bank Amit Mehta, Head- Insurance Tata Motor Finance Latesh Shetty, Managing Director and CEO, CDSL Insurance Repository Limited

	 Sunder Krishnan, Executive Committee Member, India InsurTech Association CXO of General Insurance Company CXO, Life Insurer
	Moderator:
	CEO, InsurTech Company
12:15 PM - 12:35 PM IST	Special Address
20 mins	Topic: Viksit Bharat: India in 2047
	Speaker: Dr. Arvind Virmani, Hon'ble Member (Minister of State
	rank), NITI Aayog
12:35 PM - 1:50 PM IST	rank), NITI Aayog Lunch

Time	Track 1 Innovating in Health Insurance	Track 2 Towards universal insurance coverage with sustainability
01:50 PM - 02:25 PM IST 35 mins	Panel Discussion: Topic: National Health Claims Exchange: Early learnings and potential Speakers: • V Suryanarayanan, Managing Director, Cholamandalam MS General Insurance. • CEO, Health Insurer • CEO, Ayushman Bharat PM-JAY Moderator: Mrinal Sinha, CEO and Co-Founder, Vitraya Technologies	Panel Discussion: Topic: Insurance and Digital Public Infrastructure: the next stage Speakers: • Dr. N Srinivasa Rao, Chief Economist & President (Corporate Affairs) at Bajaj Finserv Limited (BFL), and Board Member at Bajaj Allianz General Insurance Company (BAGIC) • Shalini Gupta, Head, Strategy & Policy, Sahamati

02:25 - 03:35 PM IST 70 mins	Workshop Topic: Using Technology and data to bring health insurance to the missing middle Hosts: TBD	Workshop Topic: Human Centred Design in building Insurance products Hosts: Design Thinking Expert
03:35 PM - 04:10 PM IST 35 mins	Panel Discussion: Topic: Investing in Indian Health Insurance and Healthcare Speakers: Prasanth Prabhakaran, Co-Founder, Watch Your Health Rajesh Mundra, Founder & Executive Chairman, Truworth Wellness Ashish Venkataramani, Partner, Eight Roads Ventures India Antony Jacob Vaibhav Doshi, Executive Director, Somerset Indus Capital Partners Moderator: Shwetank Verma, Co-Founder and Managing Partner, Leo Capital and Co-Founder, India InsurTech Association	Panel Discussion: Topic: Insurance as an Alternative Risk Financing Mechanism in Development: Catalyzing Risk Management in Development Interventions Speakers: • Zeeshan Ahmed Vazeer, Global Head, Insurtech Asia Head, IFC - International Finance Corporation Moderator: Jaspreet Singh, Access Assist
04:10 - 04:50 PM IST 40 mins	Hi-Tea	
Time	Track 3 Al & Technology to drive insurance inclusion	Track 4 Cross-Border Collaborations for growth of Indian InsurTechs

04:50 PM - 05:05 PM IST	Special Address:	Special Address:
15 mins	Topic: Al in 2029 - crystal gazing ahead	Topic: TBD
	Speaker:	Speaker: TBD
	Global Al Expert	
05:05 PM - 05:40 PM IST	Panel Discussion	Panel Discussion
35 mins	Topic: Harnessing Generative Al: Use Cases for Insurance	Topic : The India-Japan Insurance Collaboration Story
	Speakers:	Speakers: • Hideaki Namiki,
	 CTO, Indian Insurance Company CEO, InsurTech Company Senior Expert, Tech Company CTO, InsurTech Company Moderator: CTO, Indian Insurance Company 	Deputy Director of the Financial Services Agency, Japan (FSA) Jun Hemmi, General Manager, Asahi Mutual Life Insurance Company Sharad Mathur, CEO, Universal Sompo General Insurance Co. Ltd. Stephen Barnham, Global Chief Digital and Information Officer, Dai-ichi Life Holdings Masato Negishi, Deputy CEO, Star Union Dai-ichi Life Insurance Moderator: Rajat Sharma, Chief Revenue Officer, InsureMO
05:40 PM - 06:15 PM IST	Panel Discussion	Panel Discussion (35 mins)
35 mins	Topic: Building Al Risk Models in Insurance	Topic: Lloyd's & Indian InsurTech: collaborating for growth
	Speakers:	 James Rendell, CEO, Birdseyeview Technologies Jamie Crystal, CEO & Co-Founder, MIC Global James Robinson, Founder, Cactus Ltd. Benedict Altier, Co-Founder and CEO, Catx Global Milan Naik, Boxx

		Insurance
		Moderator : Shankar Garigiparthy, CEO & Country Manager, Lloyd's India
06:15 - 06:30 PM	IIA Awards	
15 mins	IIA Awards Host: Rahul Nawab, President Data & Al Prowess Consulting LLC, and Executive Committee Member, India InsurTech Association Jury: Dr. N Srinivasa Rao, Chief Economist & President (Corporate Affairs), Bajaj Finserv Limited (BFL), and Board Member, Bajaj Allianz General Insurance Company (BAGIC) Gopalan Srinivasan Parag Gupta, Chief Executive Officer, SCOR SE India Amit Chaudhary, Co-Founder, Lenskart Rajat Sharma, Chief Revenue Officer, InsureMO Anupam Sahay, Board Director, MIG Holding & Democrance	
06:30 PM onwards	Cocktails and Networking	

Demo and Presentation Stage

Location: Ballroom 3, Jio World Convention Centre

Host: Prabal Khanna, Founder, Finsall and Executive Committee Member, India InsurTech Association

Time	Agenda
09:00 - 09:20 AM IST	Demo 1
	Topic and Speakers: TBD
09:20 - 09:40 AM IST	Presentation 1
	Topic and Speakers: TBD
09:40 - 10:00 AM IST	Demo 2
	Topic and Speakers: TBD
10:00 - 10:20 AM IST	Presentation 2
	Topic and Speakers: TBD
10:20 - 10:40 AM IST	Demo 3
	Topic and Speakers: TBD
11:00 - 11:10 AM IST	Vision Paper Launch:

	Presented by: IIA Working Group: Al in Insurance Chaired by: Sunil Padasala, Chief Innovation and Strategy Officer, Assurekit Technologies
11:10 - 11:20 AM IST	Vision Paper Launch:
	Presented by: IIA Working Group : Parametric Insurance and Fixed Benefits Insurance
	Chaired by: Anuj Kumbhat, CEO & Founder, WRMS
11:20 - 12:00 AM IST	Presentation 3
	Topic and Speakers: TBD
12:00 - 12:20 PM IST	Topic: Persistency Improvement with Enhanced Engagement
	Presenter: Abhitosh Pandey, CEO, Watch Your Health
12:20 - 12:40 PM IST	Presentation 4
	Topic and Speakers: TBD
02:00 - 02:20 PM IST	Demo 5
	Topic and Speakers: TBD
02:20 - 02:40 PM IST	Demo 6
	Topic and Speakers: TBD
02:40 - 03:00 PM IST	Presentation 5
	Speaker: Alain Peddle, Senior Vice President - Vitality Health International
	Topic: 40 countries and over 20 million members: the impact of Vitality on insurers.
03:00 - 03:20 PM IST	Demo 6
	Topic and Speakers: TBD
03:20 - 03:40 PM IST	Presentation 6
	Topic and Speakers: TBD
03:40 - 04:00 PM IST	Demo 7
	Topic and Speakers: TBD
04:00 - 04:10 PM IST	IIA Working Group Vision Paper Launch:
	Tech to bring Health Insurance to the missing middle in India
	Chaired by:
04:10 - 04:20 PM IST	Vision Paper Launch:
	Presented by: IIA Working Group: Cyber Risk, Cyber Security, and

	Cyber Insurance
	Chaired by: Namita Rohra, Vice President and National Head Liability, Credit and Specialty Lines, Reliance General Insurance
04:20 - 04:40 PM IST	Presentation 7
	Topic and Speakers: TBD
04:40 - 05:00 PM IST	Demo 8
	Topic and Speakers: TBD
05:00 - 05:20 PM IST	Presentation 8
	Topic and Speakers: TBD
05:20 - 05:40 PM IST	Demo 9
	Topic and Speakers: TBD
05:40 - 06:00 PM IST	Presentation 9
	Topic and Speakers: TBD

Networking, Roundtables & Workshops Room

Location: TBD, Jio World Convention Centre

**Please note that some Roundtables and Workshops may be Closed Door. You would need to be invited by the Host to attend these.

Time	Agenda
08:50 - 09:40 AM IST	The First 20% Program - Open Networking Session
50 mins	
09:40 - 10:30 AM IST	Networking Session
50 mins	Theme 2: TBD
	Hosted by: Event Sponsor 2
11:00 - 11:45 PM IST	Roundtable 1
45 mins	
12:15 - 01:05 PM IST	Networking Session
50 mins	
01:15 - 02:05 PM IST	Theme 4: TBD
50 mins	Hosted by: Event Sponsor 4
02:15 - 03:05 PM IST	Roundtable Topic: Designing Insurance Products for NRIs

50 mins	Hosted by: IFSCA and IIA (Closed-Door)
03:05 - 03:50 PM IST	Q&A Session with Dr. Virmani, Hon'ble Member (Minister of State rank), NITI Aayog
40 1111113	Closed-Door Session (By Invite Only)
	Request your invite - https://bit.ly/3Zw2knJ
04:00 - 04:50 PM IST	Investor-Founder Closed Networking Session
50 mins	Closed-Door Session (By Invite Only)
05:00 - 05:50 PM IST	Theme 6: TBD
50 mins	Hosted by: Event Sponsor 8